ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Επιστροφές-αλλαγές

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε το προϊόν.Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης πρέπει να ενημερώσει το κατάστημα με mail ή τηλεφωνικά ότι προτίθεται να επιστρέψει την παραγγελία. Αν η επιστροφή γίνεται  με σκοπό την αλλαγή προιόντος  τότε ο πελάτης δεν χρεώνεται με έξοδα επιστροφή-αποστολής..Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής τότε χρεώνεται με έξοδα επιστροφής και αποστολής που ανέρχονται στα 6 ευρώ.

Ο πελάτης υποχρεούται να αποστείλει τα επιστρεφόμενα προϊόντα στην άρτια κατάσταση, στην οποία τα παρέλαβε, χωρίς να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις τους (καρτελάκια/barcode). Επιπλέον, οφείλει να συμπεριλάβει την απόδειξη λιανικής πώλησης/τιμολόγιο αγοράς.Το κατάστημα θα ελέγξει την άρτια κατάσταση του προιόντος την συσκευασία και ότι άλλο περιλαμβάνει συνολικά το προιόν (καρτελάκια/ετικέτες/barcodes).

Σε περίπτωση αποστολής του προϊόντος προς επιστροφή ή προς αλλαγή με άλλη εταιρία ταχυμεταφορών, θα χρεώνεται ο πελάτης τα έξοδα επιστροφής

Σε περίπτωση αλλαγής, αν το καινούργιο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας από το επιστρεφόμενο, ο πελάτης θα ειδοποιηθεί για να πληρώσει την διαφορά. Αν το καινούργιο προϊόν έχει χαμηλότερη τιμή, η διαφορά θα πιστωθεί στον πελάτη.

Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον γίνει ο έλεγχος του πρoiόντος όπως αναφέρουμε παραπάνω και μας έχει γνωστοποιηθεί μέσω mail ή τηλεφωνικά ή πρόθεση του πελάτη ότι θα επιστρέψει το προιόν.Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού η μέσω πιστωτικής κάρτας.

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων αφαιρούνται τα έξοδα αποστολής-επιστροφής  που είναι 6 ευρώ και επιστρέφεται ακέραιο το υπόλοιπο ποσό.

Από την επιστροφή χρημάτων εξαιρούνται τα προιόντα  του τμήματος OUTLET.

Για την αρτιότερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε με τα κατάστημά μας μέσω mail info@inhershoes.gr ή στο σταθερό μας τηλ.2441040244.