Εγγυήσεις και επιστροφές

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε το προϊόν.

Ο πελάτης υποχρεούται να αποστείλει τα επιστρεφόμενα προϊόντα στην άρτια κατάσταση, στην οποία τα παρέλαβε, χωρίς να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις τους (καρτελάκια/barcode). Επιπλέον, οφείλει να συμπεριλάβει την απόδειξη λιανικής πώλησης/τιμολόγιο αγοράς.

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν παραλαβής και ελέγχου των προιόντων από το καταστημά μας. Σε περίπτωση αποστολής του προϊόντος προς επιστροφή ή προς αλλαγή με άλλη εταιρία ταχυμεταφορών, θα χρεώνεται ο πελάτης τα έξοδα αποστολής.

Αφού η εταιρεία παραλάβει το προϊόν, θα επεξεργαστεί άμεσα το αίτημά του πελάτη, ο οποίος και θα ενημερωθεί μέσω e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του.

Σε περίπτωση αλλαγής, αν το καινούργιο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας από το επιστρεφόμενο, ο πελάτης θα ειδοποιηθεί για να πληρώσει την διαφορά. Αν το καινούργιο προϊόν έχει χαμηλότερη τιμή, η διαφορά θα πιστωθεί στον πελάτη.

Η επιστροφή που γίνεται για αλλαγή του προιόντος είναι δωρεάν.

Για την αρτιότερη εξυπηρετησή σας επικοινωνήστε με τα καταστημά μας μέσω mail info@inhershoes.gr η στο αταθερό μας τηλ.2441040244.